Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Skip to content

Mesterbrev

Utdanning mesterbrev

Mesterutdanningen består av to hovedmoduler som hver avsluttes med skriftlig eksamen på fem timer.

Den første modulen heter "Bedriftsledelse" og er felles for alle fagene under mesterordningen. Den består av de tre integrerte delene Organisasjon og ledelse, Markedsføringsledelse samt Økonomistyring. Modulen gjennomføres som deltidsutdanning over to semestre. Det skal gjennomføres en prosjektoppgave individuelt eller i gruppe, før du går opp til en tverrfaglig skriftlig eksamen.

Den andre modulen heter "Faglig ledelse" og er mer spesifikk for det enkelte håndverksfaget. Denne modulen går også over to semestre og inneholder både en mer generell del og en fordypning i det enkelte fag. Også her skal det gjennomføres en prosjektoppgave før skriftlig eksamen på fem timer.

Undervisningen gjennomføres i henhold til gjeldende læreplaner fastsatt av Mesterbrevnemnda. Mange av planene i "faglig ledelse" er under bearbeiding og vil ferdigstilles fortløpende i løpet av våren 2016.

Se www.mesterbrev.no for mere informasjon og hvilke fag som er godkjente mesterfag.